Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Vinnare av Guldpillret 2016

För sjunde året i rad delar Läkemedelsförsäkringen i samarbete med Dagens Medicin och Dagens Apotek ut Guldpillret. Årets vinnare är Läkemedelsenheten vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg för deras initiativ ”Evidensbaserad blandbarhetsdatabas för samadministrering av intravenösa läkemedel för säkrare vård”. Förutom äran tilldelas vinnaren ett utbildningsstipendium på 50 000 kronor och ett hederspris under ett seminarium den 18 oktober. Tio bidrag mottogs som genomgående höll en mycket hög kvalitet.

Inlägget Vinnare av Guldpillret 2016 dök först upp på Pharma industry.


Läkemedelsverket vill att fler rapporterar biverkningar

Kunskapen om läkemedelsbiverkningar behöver följas upp också efter ett godkännande, dvs då läkemedlet finns tillgängligt för patienter, då det kan finnas biverkningar som annars inte uppmärksammas. Läkemedelsverket inleder i höst en kampanj för att få allmänheten att rapportera in misstänkta biverkningar av läkemedel.

Inlägget Läkemedelsverket vill att fler rapporterar biverkningar dök först upp på Pharma industry.


Trio stärker Narva inom läkemedel och hälsa

Kommunikationsbyrån växer med en trio nya konsulter med bakgrund inom läkemedel och hälsa.

Inlägget Trio stärker Narva inom läkemedel och hälsa dök först upp på Pharma industry.


LEO Pharma omstrukturerar i organisationen

Leo Pharma behöver ställa om sin organisation för att anpassa den för biologiska läkemedel. För att möjliggöra detta avskaffas upp till 400 tjänster för att ersättas av 200 nya.

Inlägget LEO Pharma omstrukturerar i organisationen dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141