Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Bonnier Business Media förvärvar Netdoktor

BBM har tecknat ett avtal om att förvärva alla aktier i Sveriges ledande oberoende hälsoportal Netdoktor med 1 miljon unika besökare i månaden.

Inlägget Bonnier Business Media förvärvar Netdoktor dök först upp på Pharma industry.


Ingen särreglering av antroposofiska produkter

Dispensen kring vissa antroposofiska läkemedel som funnits sedan 1993 försvinner, en omställningsperiod om fem år. Det beslutade regeringen idag. Apotekarsocieteten har varit en av de remissinstanser som sagt nej till de förslag till särlagstiftning som funnits utan hela tiden hävdat att preparaten ska omfattas av svensk läkemedelslagstiftning.

Inlägget Ingen särreglering av antroposofiska produkter dök först upp på Pharma industry.


Nicolas Verbeke invald i LIFs styrelse

Celgenes nordiska VD Nicolas Verbeke har vid årsmötet den 26 maj blivit invald i Läkemedelsindustriföreningen, LIFs, styrelse. Nicolas Verbeke har varit nordisk VD för Celgene sedan januari 2015 och har arbetat på företaget sedan 2006.

Inlägget Nicolas Verbeke invald i LIFs styrelse dök först upp på Pharma industry.


Riksrevisionens krock med verkligheten

Riksrevisionens rapport är vid en första anblick en kritisk granskning av Läkemedelsverket, men den visar snarare att Riksrevisionen befinner sig på kollisionskurs med regeringens politik som syftar till att lyfta Life Science-sektorn i Sverige.

Inlägget Riksrevisionens krock med verkligheten dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 559019-8130