Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Vi behöver fler starka ledare för en ny tid

-"Världen behöver fler ledare som vill leda", säger ledarskapsexperten Kenth Åkerman. Och fortsätter: -"Politiska ledare, företagsledare och ideella ledare. Män och kvinnor. Gamla och unga. Olika kulturer. Olika religioner. Olika övertygelser. Människor som både vill och kan leda. Människor som vågar ha visioner. Människor som tar ansvar och delar ut ansvar. Människor som är engagerade i uppgiften och i andra människor. Människor som har tillit och vågar släppa taget. "

Inlägget Vi behöver fler starka ledare för en ny tid dök först upp på Pharma industry.


EU godkänner Olumiant – ny tablettbehandling för vuxna med ledgångsreumatism

EU-kommissionen har godkänt Olumiant® (baricitinib) för behandling av måttlig till svår reumatoid artrit hos vuxna som inte svarar tillräckligt på konventionella sjukdomsmodifierande antireumatiska läkemedel eller när intolerans eller kontraindikation föreligger mot en eller flera av dessa behandlingar. Olumiant är en selektiv JAK1- och JAK2-hämmare i tablettform som tas en gång om dagen. Godkännandet innebär att patienter med ledgångsreumatism i Europa blir först med att få tillgång till detta helt nya behandlingsalternativ.

Inlägget EU godkänner Olumiant – ny tablettbehandling för vuxna med ledgångsreumatism dök först upp på Pharma industry.


​Enzymrening av läkemedelsrester får hållbarhetspris

Ett projekt för rening av läkemedelsrester på Akademiska sjukhuset får pris för Årets hållbarbara sjukvårdsinnovation. Sedan sommaren testar man en ny metod där avloppsvatten renas med enzymer direkt i toaletterna. Priset delades ut 15 februari i samband med en Nordisk konferens om hållbarhet.

Inlägget ​Enzymrening av läkemedelsrester får hållbarhetspris dök först upp på Pharma industry.


Nu startar eHälsomyndigheten arbetet med den nationella läkemedelslistan

eHälsomyndigheten har fått regeringens uppdrag att göra en förstudie om hur den nationella läkemedelslistan ska bli verklighet. Förstudien ska redovisas till Socialdepartementet senast den 1 juli 2017.

Inlägget Nu startar eHälsomyndigheten arbetet med den nationella läkemedelslistan dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141