Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Pfizer presenterar data för totalöverlevnad för Xalkori hos patienter med ALK-positiv avancerad icke-småcellig lungcancer

Den längsta uppföljning som rapporterats för denna typ av lungcancer

Inlägget Pfizer presenterar data för totalöverlevnad för Xalkori hos patienter med ALK-positiv avancerad icke-småcellig lungcancer dök först upp på Pharma industry.


Ingemar Kihlström ny styrelseordförande på Ilya Pharma

Uppsalabolaget ILYA Pharma som har utvecklat en lovande teknologi för att läka sår i huden med hjälp av genetiskt ombyggda mjölksyrabakterier har under sommaren tagit in kapital och välkomnar nu en ny styrelseordförande som ett led i att vidareutveckla bolaget.

Inlägget Ingemar Kihlström ny styrelseordförande på Ilya Pharma dök först upp på Pharma industry.


Apotekarsocieteten i replik på DN Debatt

Apotekens primära syfte bör inte vara att avlasta vården, utan att tillsammans med vården säkerställa att varje patient får bästa möjliga behandling och att läkemedel alltid används på bästa sätt. Det är huvudbudskapet när Apotekarsocietetens Karin Meyer och Lars Rönnbäck replikerar på Kristdemokraternas debattutspel om att apoteken ska erbjuda tjänster som kan minska trycket på primär- och akutvården.

Inlägget Apotekarsocieteten i replik på DN Debatt dök först upp på Pharma industry.


Internationell toppkonferens, HUPO 2020, väljer Apotekarsocieteten som värd 2020

Apotekarsocieteten har i hård internationell konkurrens förärats värdskapet för världskongressen för proteomik, HUPO 2020. Framgången innebär att Apotekarsocieteten på ett unikt sätt lyfter Sverige som arena för morgondagens läkemedelsutveckling.

Inlägget Internationell toppkonferens, HUPO 2020, väljer Apotekarsocieteten som värd 2020 dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 556699-8141