Inloggning

Org.nummer: 556699-8141


Sjöströms Nordic startades av Uno Sjöström år 2004. Under ett flertal år har verksamheten breddats från CRM-implementering (Customer Relationship Management) till att omfatta processkartläggning, kris- och kontinuitetsplaner, Excel-verktyg samt inhyrning av personal, främst inom IT- och assistentsektorn.

Vi som arbetar på Sjöströms Nordic har bred kompetens, då vi ska kunna möta olika kunders behov. Vi har erfarenhet av detaljerad prissättning och uppdrag med ramavtalsförfarande.

Vårt företag har dubbel A-rating, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Sjöströms Nordic AB har följande dotterbolag:
  • Sjöströms Vårdpersonal AB
  • Sjöströms Hemservice AB
  • Sjöströms Hemsjukvård AB
  • Sjöströms Städservice AB

Kontakta oss
Adress:
Markörgatan 10
136 44 HANDEN
Telefon: 08-35 16 88

VD: Uno Sjöström
Mobil: 070-598 90 84

Nyheter


Pharma Industry


Immunscape sluter samarbetsavtal med Orion för utveckling av immuno-onkologiska läkemedel

Immunscape AB har ingått ett samarbetsavtal med den finska läkemedelskoncernen Orion Corporation i syfte att utveckla nya immuno-onkologiska cancerbehandlingar. Läkemedlen är baserade på småmolekyler som verkar genom att stimulera kroppens immunförsvar till att eliminera cancercellerna.

Inlägget Immunscape sluter samarbetsavtal med Orion för utveckling av immuno-onkologiska läkemedel dök först upp på Pharma industry.


Alprolix® subventioneras i hela Storbritannien

Swedish Orphan Biovitrum AB (publ) (Sobi™) meddelar i dag att företagets produkt Alprolix® (eftrenonacog alfa), ett rekombinant humant faktor IX Fc- fusionsprotein med förlängd halveringstid för behandling av hemofili B, har godkänts för subvention i hela Storbritannien. Alprolix som sedan tidigare är subventionerad i Skottland, Wales och Nordirland har nu också fått subvention bekräftad av National Health Service (NHS) England. Förutom i Storbritannien är Alprolix också godkänd för subvention i Tyskland och Nederländerna.

Inlägget Alprolix® subventioneras i hela Storbritannien dök först upp på Pharma industry.


Läkare träffar färre läkemedelskonsulenter i USA

Andelen amerikanska läkare som tar emot besök från läkemedelskonsulenter och andra företagsrepresentanter har minskat enligt en amerikansk undersökning.

Inlägget Läkare träffar färre läkemedelskonsulenter i USA dök först upp på Pharma industry.


Deklaration mot antibiotikaresistens antagen av FN

På onsdagen genomfördes högnivåmötet i FN om antimikrobiell resistens (AMR), inklusive antibiotikaresistens. Det var ett möte Sverige varit starkt pådrivande för att få till.

Inlägget Deklaration mot antibiotikaresistens antagen av FN dök först upp på Pharma industry.


Markörgatan 10  |  136 44 HANDEN  |  08-35 16 88  |  Org.nummer: 559019-8130